Oban - Stewart Island - Nieuw Zeeland

Oban - Stewart Island - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Oban - Stewart Island - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 83466
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is gemaakt in het dorpje Oban op Stewart Island in Nieuw Zeeland. Het gebouw is het haventje waar alle toeristen en goederen binnenkomen. Oban is het enige dorp op het gehele eiland waar autowegen zijn. Omdat het gehele eiland een natuurgebied is kun je alleen te voet of per boot rondtrekken.
De foto is gemaakt vanaf het strand van Obvan en is gemaakt met met een lange sluitingstijd waardoor het water een glooiende en weerspiegelende effect krijgt.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken