Ochtend Yoga bij de Taj Mahal

Ochtend Yoga bij de Taj Mahal van Martijn Mureau

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ochtend Yoga bij de Taj Mahal

van Martijn Mureau

Ochtend Yoga bij de Taj Mahal van Martijn Mureau

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 466689
Kies het materiaal Meer informatie
Behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
271 gratis verzending!

Omschrijving

Foto is op deze website geselecteerd als foto in de showcase Yoga.

In het magische India kun je vanalles verwachten. Dit koppel besloot om in de vroege ochtend een Yoga sessie bij de Taj Mahal (Agra) te houden.

Dit werk wordt aangeboden door Martijn Mureau

Martijn Mureau profielfotoEen passie voor fotografie, reizen, groundhopping en voetbal. Al vanaf kind af aan vind ik het leuk om de wereld om me heen te ontdekken en met een grote verscheidenheid aan mensen en culturen in contact te komen. Toen ik in mijn tienerjaren mijn eerste camera kreeg was ik gelijk verkocht en begon mijn reizen, tripjes, stadions en wedstrijden met mijn camera vast te leggen. Inmiddels is fotografie een hobby geworden die flink uit de hand is gelopen; Diverse nationale en internationale bladen, kranten, magazines en boeken hebben foto's van mij gebruikt, waaronder Lonely Planet, National Geographic, Voetbal International, Gazet van Antwerpen. In deze online shop tref je enkele van mijn werken aan. Mocht je achterliggende vragen over mijn werken hebben? Benader me dan even via mijn website.

Alle werken