Ochtend breekt aan in Zeeland

Ochtend breekt aan in Zeeland van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74561

Ochtend breekt aan in Zeeland van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

De ochtend was aangebroken op het strand van Zoutelande, Zeeland (NL) en de verzadigde pasteltinten in de lucht maakten langzaam plaats voor gele tinten en een blauwe lucht. Hier is het blik gericht op de duinrug en het strand die overloopt in het strand van Dishoek, bijna op het einde van de duin zijn de twee vuurtorens die er staan nog zichtbaar. In de avond en nachtelijke uren geven ze een rood licht en zijn ze goed vanaf dit punt te zien, deze vuurtorens zijn, in tegenstelling tot de vele ronde vuurtorens die ik in de omgeving had gezien, vierkant en gebouwd van bakstenen. Hier loopt de zeelijn mooi het beeld in wat weer voor een mooi lijnenspel zorgt welke in de duinen over loopt. Op zee kwam in de verte een schip aangevaren, de verlichting goed zichtbaar. Weldra zou de lucht geel kleuren en zelfs goudkleurige tinten vertonen en zou de zon achter de duinrug tevoorschijn komen.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !Volg me nu ook op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws:MSP Canvasshop @ Facebook:www.facebook.com/mspcanvasshop.MSP Canvasshop @ Twitter:http://twitter.com/MSPPHOTOGRAPHS.Email:mspcanvasshop@gmail.com

Alle werken