Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit)

Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit) van Jean-Paul Wagemakers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35003

Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit) van Jean-Paul Wagemakers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Ochtendgloren over New York Manhattan (zwart-wit) van Jean-Paul Wagemakers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het was vroeg in de ochtend in New York. Om vijf uur in de ochtend de metro genomen om de zonsopkomst over Manhattan vanaf de Manhattan Bridge te bewonderen. Het is ongelooflijk wat voor een drukte je in deze stad op zo'n vroeg tijdstip aantreft. Mensen lopen al druk telefonerend met gehaaste pas door de straten. Ik kies mijn rust op een positie op de Manhattan Bridge. Van hieruit kijk je als het ware door Brooklyn Bridge heen richting Manhattan. De vroege trip wordt meer dan beloond. Het is helder weer en de eerste zonnestralen geven een bijzondere reflectie op het glas van de wolkenkrabbers aan de overzijde. Een passerende boot maakt het bijzondere plaatje voor mij compleet.

Over Jean-Paul Wagemakers

Jean-Paul Wagemakers profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford films werden thuis ontwikkeld en afgedrukt. Begin 2000 liet ik de zwart-wit doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daar mee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken