Ochtendlicht in het Zuiderpark Rotterdam

Ochtendlicht in het Zuiderpark Rotterdam van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Ochtendlicht in het Zuiderpark Rotterdam

van Arja Schrijver Fotografie

Ochtendlicht in het Zuiderpark Rotterdam van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 181635
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Het was een rustige, mistige ochtend, toen ik dit fantastische zonlicht zag in het Zuiderpark in Rotterdam. Een ontmoeting met pure schoonheid en een mooie kans voor een prachtige foto.
Wat ik mooi vind in deze foto is hoe de bomen de zonnestralen omgeven, als een theater dat z’n gordijnen open doet voor een show.
Ik heb aardig wat foto's genomen van dit lichtmoment en daarna heb ik de camera bewust even laten zakken om de scène zelf ook in me op te nemen. Als fotograaf is het goed om niet alleen te klikken, maar ook al het moois dat zich voor je lens afspeelt te waarderen. Zeker als dat zoiets prachtigs en wonderlijks is als de natuur in al z’n schoonheid.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken