Ochtendlicht in het Zuiderpark Rotterdam

Ochtendlicht in het Zuiderpark Rotterdam van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Ochtendlicht in het Zuiderpark Rotterdam van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 181635
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Het was een rustige, mistige ochtend, toen ik dit fantastische zonlicht zag in het Zuiderpark in Rotterdam. Een ontmoeting met pure schoonheid en een mooie kans voor een prachtige foto.
Wat ik mooi vind in deze foto is hoe de bomen de zonnestralen omgeven, als een theater dat z’n gordijnen open doet voor een show.
Ik heb aardig wat foto's genomen van dit lichtmoment en daarna heb ik de camera bewust even laten zakken om de scène zelf ook in me op te nemen. Als fotograaf is het goed om niet alleen te klikken, maar ook al het moois dat zich voor je lens afspeelt te waarderen. Zeker als dat zoiets prachtigs en wonderlijks is als de natuur in al z’n schoonheid.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken