Ochtendmist tijdens dageraad

Ochtendmist tijdens dageraad van Laurents ten Voorde

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Ochtendmist tijdens dageraad van Laurents ten Voorde

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 493777
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
98 gratis verzending!

Omschrijving

De rust van de vroege ochtend vindt je in deze foto volledig terug. Door de mist vallen alle storende elementen in de achtergrond weg. De focus is nu geheel gericht op de bomenrij. Het is alsof deze in een totaal verlaten landschap staan. De boom rechts in de foto lijkt groter dan de groep bomen die naar rechts toe steeds kleiner lijken te worden. Dit is echter gezichtsbedrog, want de rechter boom staat dichterbij dan de groep.

Over Laurents ten Voorde

Laurents ten Voorde profielfotoLaurents is in 1962 geboren in Hengelo (Nederland). Zijn eerste foto’s maakte hij als 10 jarige met een AGFA clack camera, maar de echte liefde voor fotografie is begonnen in 1979 toen hij zijn eerste spiegelreflex camera kocht.

De natuur heeft altijd mijn interesse gehad en wat is er dan mooier als je het ook nog eens fotografisch kunt vastleggen. De eerste foto’s waren landschappen, maar de natuur heeft zoveel meer te bieden. Vogels fotograferen is één van mijn passies, maar ook de wereld van de macrofotografie is er één die je steeds weer doet verwonderen.

Naast de natuurfotografie vindt ik het ook leuk om creatief bezig te zijn met de fotografie.
Het is altijd weer een uitdaging om van iets heel eenvoudigs een prachtige foto te maken. Bijvoorbeeld het fotograferen van de rook afkomstig van een lucifer of een uitgeblazen kaars, of het fotograferen van een druppel die in het water valt (druppelfotografie). etc. etc.
Fotografie is voor mij dan ook pure ontspanning waar ik heel blij van wordt en is daarmee een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.

Alle werken