Ochtendspits op de Kop van Zuid - monochroom

van Frans Blok

- Werkcode: 329 453

Frans Blok over Ochtendspits op de Kop van Zuid - monochroom

Een monochroombeeld in koel blauwgrijs, met zicht vanaf de Erasmusbrug op het Wilhelminaplein op de Kop van Zuid in Rotterdam. Met links het hoogste gebouw van Nederland: de Maastoren. In het midden het gerechtsgebouw en rechts het Nieuwe Luxortheater.
Ochtendspits op de Kop van Zuid - monochroom vind je in de categorieën Erasmusbrug, Fotografie, Kop van Zuid, Luxor Theater, Maastoren, Ochtend, Rechtbank, Rotterdam, Spits (verkeer), Verkeer, Wilhelminaplein (Rotterdam) en Zwart-wit.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Ochtendspits op de Kop van Zuid - monochroom op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ochtendspits op de Kop van Zuid - monochroom van Frans Blok

Koop de foto Ochtendspits op de Kop van Zuid - monochroom van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 329 453
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.