Facebook pixel
Ochtendwens

Ochtendwens van Cynthia Jagtman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 333634

Ochtendwens van Cynthia Jagtman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Ochtendwens van Cynthia Jagtman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een prachtig fris vrolijk lenteachtig abstract schilderij. Het is laag over laag geschilderd op intuïtieve wijze waardoor er mooie door gemengde kleurentinten en organische vormen zijn ontstaan die optimisme uitstralen. Een verhaal in mooie vormen, kleuren en lijnen met mooie details. Een schilderij wat de fantasie prikkelt en waar je bij weg kunt dromen

Over Cynthia Jagtman

Cynthia Jagtman profielfotoMijn schilderijen ontstaan door intuïtief vele lagen over elkaar te schilderen (meestal gewoon met mijn handen) waardoor onverwachte vormen, kleuren en lijnwerk ontstaan. Als ik voor het lege doek sta heb ik ook geen ander doel dan plezier hebben, los te laten, dappere beslissingen te nemen en naar mijn gevoel te luisteren. Het schilderij ontvouwt zich dan op een natuurlijke wijze. Maar is ook continu aan verandering onderhevig.Mijn inspiratie vind ik vooral in de natuur. Organische vormen als bladeren, veren, bloemen, takken, figuren en vogels zie je dan ook steeds terugkomen.

Alle werken