Off the wall

Off the wall van PictureWork - Digital artist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Off the wall

van PictureWork - Digital artist

Off the wall van PictureWork - Digital artist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 461501
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Off the wall

Titel: Off the wall, een digitale collage samengesteld uit slechts 4 verschillende afbeeldingen. Ik heb gebruik gemaakt van drie verschillende achtergronden en een afbeelding van een etalagepop. Ook heb ik in mijn kunstwerk een masker verwerkt om de ogen wat helderder uit te laten komen omdat deze in het originele beeld een beetje donker wegvielen. Uiteindelijk heb ik van de 4 lagen in Photoshop nog een nabewerking gegeven door middel van een Film Grain filter en het geheel met onscherp masker wat scherper gemaakt.

Dit werk wordt aangeboden door PictureWork - Digital artist

PictureWork - Digital artist profielfotoOver mijzelf

In mijn jongere jaren hield ik mij al bezig met tekenen. Later, door mijn werk als grafisch vormgever, heb ik mijn oude passie weer opgepakt en ben ik mij voornamelijk gaan focussen op de vormgeving. Hobbymatig houdt ik mij vooral bezig met het bewerken van digitaal beeldmateriaal. Mijn werk kenmerkt zich door middel van een grunge stijl waarin ik telkens tracht te zoeken naar een evenwichtige compositie, waarbij ik kleurgebruik als basis neem voor mijn kunstwerken en waarin originaliteit een grote rol spelen. Mijn creatieve capaciteiten komen voort uit een ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving en een tekentalent wat ik overgehouden heb aan mijn jeugd. : - )

Beeldbewerking
In het tegenwoordige digitale tijdperk is er veel mogelijk op het gebied van beeldbewerking. Ikzelf ben voortdurend op zoek naar de mogelijkheden om mijn grenzen te verleggen met het bewerken van foto's. Niet voor iedereen is het resultaat altijd even mooi maar voor mij en hopelijk veel anderen wel en het geeft mij veel voldoening.

Een foto of kunstwerk van mij is altijd uniek.

Contact: tinuspol@outlook.com

Creativity is just connecting things.(Steve Jobs)

Fotografie en Beeldbewerking: Tinus Pol

Alle werken