Old School ;)

van Carla Broekhuizen

- Werkcode: 40 208

Carla Broekhuizen over Old School ;)

Remmington smileys
Old School ;) vind je in de categorieën Fotografie, Schreibmaschine en Typografie.
Carla Broekhuizen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carla Broekhuizen

Hoewel al mijn hele leven bezig met enige vorm van beeldende kunst, begon mijn bloed pas op volle kracht te stromen met de aanschaf van een digitale camera. (2003) Vanaf dat moment leef ik alleen nog maar voor het maken van beelden. Ik ben dan ook geen fotograaf maar autonoom beeldenmaker. De intensiteit waarmee ik dat doe neemt alleen nog maar toe. Conceptueel werk is wat mij het dichtst aan het hart ligt, hierin zit mijn kracht. Ik kan weken of zelfs maanden broeden op een beeld wat bezit van mij heeft genomen. Uiteindelijk komt alles bij elkaar en is de geboorte een feit. Daarna begint het hele proces weer opnieuw. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar verrotte, surealistische beelden met een vleugje humor. Modellen vind ik op straat en de props koop ik op rommelmarkten of maak ik zelf. Ik heb nog zoveel ideeen dat ik ze onmogelijk allemaal tot leven kan roepen in 1 mensenleven, desnoods kom ik gewoon terug.......

Alle werken van Carla Broekhuizen


Waarom je kiest voor Old School ;) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Old School ;) van Carla Broekhuizen

Koop de foto Old School ;) van Carla Broekhuizen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 40 208
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
271,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden