Old stolen genuine Chevy parts (Negatief)

van Evert Jan Luchies

- Werkcode: 364 409

Evert Jan Luchies over Old stolen genuine Chevy parts (Negatief)

Oude gestolen originele Chevrolet onderdelen. Engelse opschrift op een groen met roestbruine autodeur van een klassieke Chevrolet Pickup truck. Gezien op het Waddeneiland Terschelling. De foto is gemaakt in het voorjaar van 2013.
Old stolen genuine Chevy parts (Negatief) vind je in de categorieën Auto's, Chevrolet, Deuren, Digitale Kunst, Engels, Fotografie, Terschelling en Typografie.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Old stolen genuine Chevy parts (Negatief) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Old stolen genuine Chevy parts (Negatief) van Evert Jan Luchies

Koop dit digital art werk Old stolen genuine Chevy parts (Negatief) van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 364 409
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden