Old-timer Hudson Hornet

Old-timer Hudson Hornet van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Old-timer Hudson Hornet van Jan Keteleer thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 435926

Old-timer Hudson Hornet van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Old-timer Hudson Hornet van Jan Keteleer

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Hudson Hornet is een van de meest iconische auto's aller tijden. Het is zeker een voertuig dat in het publieke bewustzijn blijft. Wat betekent de auto? Voor velen staat het voor verfijning. Het vertegenwoordigt een ras dat de afstand kan gaan. Het vertegenwoordigt een gedachte die is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Al deze gedachten, en nog veel meer, kunnen op de Hudson Hornet worden toegepast. Dit stuk brengt al die gedachten naar een levendig, prachtig leven. Dit prachtige stuk is verkrijgbaar als kunst aan de muur, t-shirts, of in de vorm van tal van interieurproducten voor huisdecoratie.

Over de auto: De Hudson Hornet is een auto die werd geproduceerd door de Hudson Motor Car Company in Detroit, Michigan, tussen 1951 en 1954 en vervolgens door American Motors Corporation (AMC) in Kenosha, Wisconsin, en onder het merk Hudson werd verkocht tussen 1955 en 1957.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoVanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken