Old-timer cadillac at the diner

Old-timer cadillac at the diner van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 215198

Old-timer cadillac at the diner van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Schilderij van een cadillac Convertible oldtimer voor een Diner restaurant
Over de auto:
De serie 62 was een reeks auto's geproduceerd door Cadillac van 1940 tot 1964 (toen het werd omgedoopt tot de Cadillac Calais, verder op grond van die badge tot 1976) .Originally ontworpen om de instap Series 65 te vervangen, werd het de Series 6200 in 1959 , en bleef dat tot steeds de Calais vijf jaar later.

Over Jan Keteleer

In deze webshop stelt JanKé zijn schilderijen in diverse kunststijlen voor. Deze werken worden in hoge kwaliteit afgedrukt door het team van Werk aan de Muur en gratis geleverd bij je thuis. De Belgische kunstenaar Jan Keteleer, kortweg JanKé, is bekend door zijn sociale projecten Sprakeloos en Roots met Taboe die talloze malen in binnen en buitenland tentoon zijn gesteld. Hij heeft verschillende prijzen gekregen voor zijn werk waaronder in 2004 de Spes Award die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste kunstenaar in zijn of haar medium. Zijn werk maakt dan ook deel van vaste kunstcollecties waaronder die van Brussels Airport. JanKé is geïnteresseerd in klassieke kunst, laten we zeggen van de eerste grottekeningen van Altamira langsheen Caravaggio tot Picasso zich steeds realiserend dat kunst enkel bestaat uit de creativiteit van de individuele kunstenaar die alle beschikbare technieken volledig beheerst. Zijn recente collectie zijn impressies van dagelijkse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, architectuur en landschappen. Steeds de grenzen aftastend van de huidige technieken en zo tekeningen en schilderijen creërend met lichtgevoelig materiaal.

Alle werken