Oldtimer aan Route 66

Oldtimer aan Route 66 van Jan Keteleer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 183951

Oldtimer aan Route 66 van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een oldtimer Chevrolette Apache (een Chevy) krijgt een onderhoudsbeurt aan een benzinestation aan de bekende Route 66 in de USA. Oldtimers zijn heel populair in de USA en zeker op het platteland. Je vindt daar oldtimers van alle merken en leeftijden. De afgebeelde oldtimer hier komt uit de fifties, de jaren 50.
Route 66 is een weg doorheen de USA en is te zien in talloze films en wordt lyrisch beschreven in artikels over het Amerikaanse continent.. Dit rustige beeld, van de hand van Jan Keteleer, bevat genoeg elementen om toch een zeer dynamisch element in je interieur te zijn.
De gele oldtimer hier in beeld steekt af met de kleuren van het benzinestation en het landschap. Let ook op de affiches van de merken van olie en frisdrank die je daar overal kan vinden. Details zijn er te over en denk eraan, Drive Safely.

Over Jan Keteleer

Werk aan de muur stelt hier een selectie voor van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer, kortweg JanKé, die bekend is door zijn projecten die talloze malen in binnen en buitenland tentoon zijn gesteld. Hij heeft verschillende prijzen gekregen voor zijn werk waaronder in 2004 de Spes Award die jaarlijks uitgereikt wordt aan de beste kunstenaar in zijn of haar medium. Zijn werk maakt dan ook deel van vaste kunstcollecties waaronder die van Brussels Airport. JanKé is geïnteresseerd in klassieke kunst, laten we zeggen van de eerste grottekeningen van Altamira langsheen Caravaggio tot Picasso zich steeds realiserend dat kunst enkel bestaat uit de creativiteit van de individuele kunstenaar die alle beschikbare technieken volledig beheerst. Zijn recente collecties zijn impressies van dagelijkse onderwerpen zoals het menselijk lichaam, architectuur en landschappen. Steeds de grenzen aftastend van de huidige technieken en zo tekeningen en schilderijen creërend.

Alle werken