Olga Kurylenko Schilderij

Olga Kurylenko Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Olga Kurylenko Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371971
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portretschilderij in acryl op paneel van actrice Olga Kurylenko, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Kurylenko werd ontdekt door een modellenscout toen ze op vijftienjarige leeftijd op vakantie was in Moskou. Voor haar modellencarrière verhuisde ze op haar zestiende van Oekraïne naar Parijs, waar ze in 1996 een contract tekende bij modellenbureau Madison. Later bemachtigde ze ook de Franse nationaliteit. Als model stond ze op de cover van Vogue, Elle, Madame Figaro en Marie Claire. Ook deed ze modellenwerk voor Roberto Cavalli en Victoria's Secret.

Met de Franse productie L'Annulaire maakte ze in 2005 haar filmdebuut. Voor haar rol in die film won ze een prijs op het Brooklyn International Film Festival van 2006. In 2007 speelde ze een hoofdrol in de actiefilm Hitman met Timothy Olyphant. Een jaar later was ze onder meer te zien als Bondgirl 'Camille' in de 22ste James Bondfilm Quantum of Solace. Voor deze rol werd ze genomineerd voor zowel een Saturn Award als een Empire Award. In 2013 speelde ze naast Tom Cruise (Jack Harper) een hoofdrol in de science-fictionfilm Oblivion als zijn vrouw Julia Rusakova.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken