Olieverf portret van The Godfather (zwart wit) van Bert Hooijer

Werkcode: 669 399 Kopieer de werkcode

Bert Hooijer profielfoto een pracht zwart wit olieverf portret van the godfather. The Godfather is een Amerikaanse speelfilm uit 1972 van regisseur Francis Ford Coppola. De film werd in het Nederlandse taalgebied uitgebracht als De peetvader. De film is de eerste uit een reeks van drie en vertelt het verhaal van Vito Corleone, hoofd van een maffiafamilie uit New York. The Godfather is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mario Puzo (tevens medeverantwoordelijk voor het scenario). Hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Marlon Brando, Al Pacino, Robert Duvall, James Caan en Diane Keaton.

The Godfather wordt beschouwd als een van de beste films aller tijden. De American Film Institute plaatste hem bijvoorbeeld in 1998 in de lijst van beste Amerikaanse films aller tijden op de derde plaats.[1] De film was destijds een groot succes. Het was de bestbezochte film van het jaar en werd genomineerd voor elf Oscars, waarvan hij er drie won: de Oscar voor beste film, beste acteur (voor Marlon Brando) en beste aangepaste scenario. De film betekende de grote doorbraak voor James Caan, Robert Duvall en de destijds onbekende Al Pacino. De film betekende voor Marlon Brando een rentree na jaren van flops en blies het gangsterfilmgenre nieuw leven in. Ook is de film regelmatig geparodieerd en geciteerd. Vooral het beroemde citaat I'm gonna make him an offer he can't refuse is vaak geïmiteerd.

Dit werk wordt aangeboden door Bert Hooijer

Hooijer Media & Graphics is gestart uit passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van opvallende grafische vormgeving. Ik bedenk, creëer en ontwerp unieke grafische designs, zonder gebruik te maken van AI programma's. Elk details wordt met de hand aangebracht. In zeer hoge kwaliteit want alleen het beste is goed genoeg.

Meer weten over Bert Hooijer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Hieke
    Nederland
    4 / 5

    Leuk om weg te geven
    Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Harm
    Nederland
    5 / 5

    Goede en snelle klantenservice.
    Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Corry Baan-van Noord
    Nederland
    4 / 5

    Bestelling correct afgehandeld, resultaat helemaal naar ons zin!
    Prima begeleiding/service bij bestelling en aflevergegevens. het eind=resultaat vinden wij heel leuk staan. keurig verpakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    erik verlent
    Nederland
    5 / 5

    super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    A. Taal
    Nederland
    5 / 5

    Prima service, ook als er eens iets mis gaat
    Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Marlies
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Olieverf portret van The Godfather (zwart wit) van Bert Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden