Olifant met zonsondergang

van Annemiek van Eeden

- Werkcode: 122037

Annemiek van Eeden over Olifant met zonsondergang

Tijdens mijn reis naar zuidelijk Afrika heb ik veel bijzondere dieren mogen ontmoeten. We hebben verschillende natuurparken bezocht in Botswana, Namibië en Zuid-Afrika.
In Botswana, langs de Chobe Rivier, zie je heel veel olifanten. Zij komen naar dit gebied omdat er genoeg te eten is. Je kijkt je ogen uit, zoveel zie je er.
Tijdens een boottocht bij zonsondergang kon ik deze foto maken. De gids nam alle tijd om de boot in de goede positie te krijgen. De olifant recht onder de zon. Een moment om nooit meer te vergeten.
Olifant met zonsondergang vind je in de categorieën AVEfotografie, Afrika, Avond, Botswana, Chobe, Fotografie, Modern, Olifant, Rood, Safari, Silhouet, Zonsondergang en big 5.
Annemiek van Eeden profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Annemiek van Eeden

Hoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken van Annemiek van Eeden


Waarom je kiest voor Olifant met zonsondergang op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Olifant met zonsondergang van Annemiek van Eeden

Koop de foto Olifant met zonsondergang van Annemiek van Eeden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122037
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.