Olifant portret verticaal van Richard Guijt Photography

Werkcode: 228 060 Kopieer de werkcode

Richard Guijt Photography profielfoto Portret van een Afrikaanse olifant (Loxodonta africana) in choke Np, Botswana. De foto is in verticale oriëntatie.

De olifant heeft zichzelf bedenkt met een laag modder, deze modder bied de gevoelige huid van de olifant bescherming tegen de zon en parasieten.

Dit werk wordt aangeboden door Richard Guijt Photography

I'm a nature and landscape photographer, based in Oegstgeest, The Netherlands. A village close to the dunes and the Dutch coast.My passion for photography took form after a honeymoon trip (2010) to South Africa, where I loved he sights of the landscapes and the animals within them. When I came back home I began reading about local wildlife and ways to "capture" the feeling that it gives me. That's when photography came into play. I've invested a lot of time in reading books and practising my skills, and I still do. I would like to share the beauty of nature, as I see it, with the world through my images.My first highlight occurred in February 2013, by winning a photo contest with as grand prize a 10 day journey to India. That journey was covered in ZOOM magazine May 2013.

Meer weten over Richard Guijt Photography?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jan en Diny
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Kelly
Nederland
4.5 / 5

Top service en kwaliteit!
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop! De kwaliteit is prachtig en de service heel netjes. Na ontvangst bleek een frame deel beschadigd te zijn tijdens het transport. Na contact met de klantenservice kreeg ik snel het nieuwe onderdeel opgestuurd. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
E.J.K.
Nederland
5 / 5

Goede communicatie over de uitvoring van de (speciale) order, snelle levering (binnen 2 dagen), goed verpakt en verzonden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Ben Blatter
Nederland
5 / 5

Geheel volgens wens geleverd, en met de app vooraf op mijn wand kunnen bekijken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
Niels
Nederland
5 / 5

Heel mooi canvasdoek
Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
John
Nederland
4.5 / 5

Goede kwaliteit van een bijzonder mooie reproductie
Koste even wat moeite met uitpakken, maar wat uit de verpakking kwam was zeer de moeite waard. De grote reproductie hangt nu boven de piano en we hebben van menigeen al heel positieve berichten gekregen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Anneke
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
An
Nederland
5 / 5

Groot aanbod, mooi resultaat!
Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Janneke
Nederland
5 / 5

Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
John de Jong
Nederland
5 / 5

helemaal blij aan de muur
Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Karen
Nederland
5 / 5

Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Olifant portret verticaal van Richard Guijt Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
199,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden