Olifant

Olifant van Melanie Caitlin

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Olifant van Melanie Caitlin

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 146301
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Over Melanie Caitlin

Melanie Caitlin profielfotoIk ben Melanie Caitlin, portret- en bruidsfotograaf & eigenaresse van Happy Photographer, gevestigd in Haarlem.

Het leven door een grote, roze bril bekijken. Daar geloof ik in. Elk klein momentje bewaren, niet alleen voor nu maar juist ook voor later.

Stiekem heb ik nog een droom. Oprah, J.K. Rowling: powervrouwen die een enorme dosis positiviteit en energie uitstralen. Dat vind ik zo inspirerend! Ik hoop daarom voor diezelde positiviteit en vrolijkheid te zorgen.

Mijn inspiratie vind ik in fotografie over de hele wereld, in tijdschriften en stapels boeken. Een tweede passie: ik ben in 2012 afgestudeerd als tijdschriftjournalist aan de School voor Journalistiek. Het feit dat er een uur vergaderd kan worden over de grootte en kleur van een letter vind ik fantastisch! Ik geef volmondig toe dat ik ook zo?n neuroot ben. Maar, dat even terzijde.

Creativiteit en een fijn kopje thee; dat is voor mij het ultieme relaxen. Een goede spreuk op zijn tijd doet trouwens ook wonderen, zoals deze:

?Don?t judge each day by the harvest you reap but by the seeds that you sow.? ? Robert Louis Stevenson

Alle werken