Olifanten familie

Olifanten familie van Miranda Zwijgers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 387991

Olifanten familie van Miranda Zwijgers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Olifanten familie van Miranda Zwijgers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Moeder olifanten passen altijd goed op hun kleintjes. Deze foto is gemaakt in het Etosha Natuurreservaat in het noorden van Namibië. Aan het einde van de middag komen we ineens een hele groep olifanten tegen die vlak voor onze auto oversteken. Dat was een mooi kadootje aan het einde van onze tocht door het park.

Over Miranda Zwijgers

Miranda Zwijgers profielfotoIk ben een ergotherapeut die naast haar werk graag op pad gaat om mooie plekken te bezoeken. Ik ben een amateur fotograaf, maar ben ook erg trots op een aantal foto's die ik gemaakt heb. Naast fotografie ben ik gek op paragliden en outdoor sporten. Deze hobbie's zijn goed met elkaar te combineren.

I am a occupational therapist, who love to go outdoors to visit beautiful places beside her work. I am a beginning photographer, but also very proud of some of the photo's I made. Beside photography I love to go paragliding or join other outdoor sports. These hobby's are good to combine with each other.

Alle werken