Olijven van Andrea Meyer

Werkcode: 285 438 Kopieer de werkcode

Andrea Meyer profielfoto Stilleven met olijven

Dit werk wordt aangeboden door Andrea Meyer

Als kind was creativiteit al een belangrijk onderdeel van mijn leven. Maar pas later, na de geboorte van mijn eerste kind, begon ik me te verdiepen in kunst. Ik volgde seminars over stillevens en portretten om vertrouwd te raken met de materie, gevolgd door jaren van autodidactische studie. Sinds 2009 ben ik intensief bezig met acrylschilderen en iets later kwam daar olieverf bij. Ik vraag hierbij regelmatig advies aan een kunstenaar uit Kleef en een van mijn favoriete kunstenaars is Edward Hopper. Zijn spel met licht en schaduw fascineert me en de inspiratie voor mijn schilderijen komt vaak voort uit mijn stemming van dat moment. Er zijn dagen dat ik zin heb om realistisch te werken en andere dagen dat ik iets abstracts wil proberen. Een terugkerend element in mijn werk is echter het gebruik van complementaire contrasten en de ideeën komen vaak uit het dagelijks leven. Ik kook bijvoorbeeld 's avonds en zie wat ingrediënten decoratief op het werkblad liggen. Of ik herinner me een leuke vakantie en wil de herinnering vastleggen in een foto.

Meer weten over Andrea Meyer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Jos
Nederland
5 / 5

fantastisch !
Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Celeste
Nederland
5 / 5

Mooie canvas
Mooie canvas besteld, netjes op de hoogte gehouden over het beloop. Op tijd geleverd. Supergoed verpakt en de print is ook erg mooi. Precies volgens verwachting. Er zat een certificaat bij dat de print 10 jaar niet vervaagt. Ik ga er vanuit dat dit ook zo zal zijn. Heel blij mee. Als ik nog eens een canvas wil aanschaffen dan zal ik dat zeker weer hier bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Cora Verwoerd -Meijer
Nederland
5 / 5

heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Jon
Nederland
5 / 5

Goede ervaring
Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Antoine
Nederland
4.5 / 5

Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
J
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Marina
Nederland
5 / 5

Superbedrijf! Een hele persoonlijke benadering, waarbij dat wat onmogelijk leek voor ons mogelijk werd gemaakt. Behang is van prima kwaliteit, keurig verpakt. Wij hebben Werk aan de muur inmiddels aan meerdere mensen aangeraden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Gerda
Nederland
4.5 / 5

Goed
Ben erg tevreden met mijn bestelde schilderij. Echt top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit stilleven Olijven van Andrea Meyer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 11 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
123,-111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!