Omarming

Omarming van Observe a Fishtank

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Omarming

van Observe a Fishtank

Omarming van Observe a Fishtank

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 757420
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Een zachte omarming. De subtiele aquarel kleurverlopen komen prachtig uit door de hoge resolutie scan. Het originele werk is gemaakt met aquarel, inkt, potlood en krijt op zwaar papier. Saskia en Manja tekenen tegelijk. Ze laten de inkt uitvloeien tot vlekken en tekenen daarop door in fragiele lijnen en structuren. De afwisseling tussen waterige intense kleuren en veel detail maakt dat je steeds iets nieuws ziet. Het abstracte werk is geinspireerd door natuur, botanische vormen en flora.

Dit werk wordt aangeboden door Observe a Fishtank

Observe a Fishtank profielfotoObserve a Fishtank is de visuele dialoog van Saskia Overzee en Manja Eland. Met inkt, vloeibare acryl, pen en potlood werken de kunstenaars gelijktijdig op hetzelfde vel papier. Het gelaagde werk ontstaat al tekenend, terwijl ze op elkaar reageren in vlak, lijn en textuur. In hun gezamelijke werk zoeken ze naar de spanning tussen het grote gebaar en fijne details, zodat je ogen eindeloos kunnen ronddwalen en steeds iets nieuws ontdekken.

Saskia & Manja

Alle werken