Omgezaagde boom

Omgezaagde boom van Ruud Morijn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Omgezaagde boom van Ruud Morijn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 364165
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66 gratis verzending!

Omschrijving

Stronk van een kortgeleden omgezaagde boom aan de rand van het water. Aan de overkant staat een hoge boom met kale takken, mooi gereflecteerd in het wateroppervlak. De foto is gemaakt bij de slotgracht van het slot Loevestein bij het Nederlandse dorp Poederoijen, gemeente Zaltbommel, provincie Gelderland.

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Morijn

Ruud Morijn profielfotoAl ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein https://www.flickr.com/photos/10989519@N06/ . Daar staan er veel meer. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.

Alle werken