Onderweg in Amsterdam (Nederland)

Onderweg in Amsterdam (Nederland) van Birgitte Bergman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Onderweg in Amsterdam (Nederland)

van Birgitte Bergman

Onderweg in Amsterdam (Nederland) van Birgitte Bergman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 536101

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 94 gratis verzending!

Omschrijving

Wij Nederlanders zijn altijd onderweg. Met de auto, bus, trein, maar ook heel vaak op de fiets. Wij staan bekend als fietsland. En een prachtige plek om dit te fotograferen is de tunnel onder het rijksmuseum in Amsterdam. Mooi om te zien hoe iedereen in beweging is. En dan ook nog op een heel mooie en nostalgische plek.

Dit werk wordt aangeboden door Birgitte Bergman

Birgitte Bergman profielfotoEen aantal jaren geleden ben ik mij wat meer gaan verdiepen in het fotograferen en ondertussen is dit wel een passie te noemen.Ik fotografeer alles wat mij in positieve zin opvalt. Landschappen, dieren en af en toe architectuur of portretten... Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar natuurfoto's en dan met name macro opnames. Ik vind het heerlijk om in een veldje, bos of park rond te struinen op zoek naar mooie bloemetjes, plantjes of bijzondere diertjes. En als je door mijn macrolens kijkt, zie je pas echt hoeveel moois de natuur ons te bieden heeft.

Alle werken