One line drawing Klaproos (gezien bij vtwonen)

van Ankie Kooi

- Werkcode: 482 456

Ankie Kooi over One line drawing Klaproos (gezien bij vtwonen)

Digitale tekening in één vloeiende lijn van een Klaproos (one-line drawing, continu tekening of single-line drawing) De eenvoud van deze prachtige bloem past natuurlijk naadloos in een minimalistische sfeer. Als onderdeel van een gallery wall (kunstmuur) of als alleenstaand object als statement geeft deze afbeelding rust en warmte in huis. Minimalistische moderne kunst.
One line drawing Klaproos (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Bestsellers, Bloemen, Digitale Kunst, Illustraties, Klaproos, Lijntekeningen, Minimalisme, Modern, Moderne vormen en lijnen, Slaapkamer, Tekeningen, Tuin, Woonstijl Basic en vtwonen.
Ankie Kooi profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ankie Kooi

Is het ooit anders geweest?

Altijd zat ik te tekenen ー al op de basisschool stond de kantlijn van mijn schriften vol met krabbels die niet veel te maken hadden met wat er zou moeten staan. Veel natuur, vooral de flora.

Hoe ouder ik werd, hoe meer ik onder de indruk raakte van de natuur: de bloeiwijzen, de ontzagwekkende schoonheid, de details van de flora. Ik bleef dat tekenen bij alles wat ik deed. Op papier, digitaal, meer of minder minimalistisch en soms abstract.

Het speelse minimalisme en de harmonie van lijntekeningen passen mij als een warme jas. De weergave van transparantie en contrasten verduidelijken de essentie van het onderwerp en geven een rustig beeld. Strak en sober met soms een fris accent, dat is waar ik van hou.

Mijn werk werd verschillende keren gebruikt in het televisieprogramma ‘VT-Wonen, weer verliefd op je huis’. In het tafelboek van ‘Werk aan de muur’, een in 2022 uitgegeven jubileumuitgave werd een pagina aan mijn werk gewijd.

Alle werken van Ankie Kooi


Meer weten over Ankie Kooi?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor One line drawing Klaproos (gezien bij vtwonen) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

One line drawing Klaproos (gezien bij vtwonen) van Ankie Kooi

Koop de bestseller illustratie One line drawing Klaproos (gezien bij vtwonen) van Ankie Kooi op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 482 456
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden