Ontluikende Amaryllis

van Paul Kampman

- Werkcode: 34 310

Paul Kampman over Ontluikende Amaryllis

Close-up opname (macro) van een ontluikende rode Amaryllis tegen een zwarte achtergrond.
Ontluikende Amaryllis vind je in de categorieën Bladgroen, Bloemen, Decoratieve kunst, Fotografie, Rood, Stilleven en Zwart.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Ontluikende Amaryllis als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Ontluikende Amaryllis van Paul Kampman

Koop de foto Ontluikende Amaryllis van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34 310
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden