Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 2 dagen en 8 uur geldig!

Onverwacht Uluru, Australië

van Rietje Bulthuis

- Werkcode: 161 661

Rietje Bulthuis over Onverwacht Uluru, Australië

Onverwacht Uluru, Australie. De andere kant. De Uluru lijkt op afstand een massieve, compacte rotsformatie, maar als je er omheen wandelt zie je allerlei mooie inhammen, spleten, bronnen en rotstekeningen. De wandeling om de rots is ongeveer 10 km. Omdat de rots voor de Aboriginals heilig is, wordt u vriendelijk verzocht de rots niet te beklimmen.
Onverwacht Uluru, Australië vind je in de categorieën Aboriginals, Aborigines (Australië), Australië, Contemporary, Fotografie, Heilige plaats, Kalksteen, Landen (australie), Nationaal park Uluṟu–Kata Tjuṯa, Noordelijk Territorium, Outback, Rode Centrum, Rood, Rots (steen), Symbool, Toeristische attractie, Uluṟu, Woestijn en rotsformatie.
Rietje Bulthuis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken van Rietje Bulthuis


Waarom je kiest voor Onverwacht Uluru, Australië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Onverwacht Uluru, Australië van Rietje Bulthuis

Koop de foto Onverwacht Uluru, Australië van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161 661

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-100,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.