Onvoorwaardelijke liefde van de mooie Jan-van-Genten.

van Francis Dost

- Werkcode: 216 328

Francis Dost over Onvoorwaardelijke liefde van de mooie Jan-van-Genten.

Telkens als ze terugkeren op het nest om elkaar af te wisselen, begroeten ze elkaar met deze prachtige liefdesdansen. Een genot om naar te kijken. Deze Jan-van-Genten heb ik ontmoet en vastgelegd op Helgoland. Een prachtige plek en een hele grote kolonie vogels die daar broeden.
Onvoorwaardelijke liefde van de mooie Jan-van-Genten. vind je in de categorieën Digitale Kunst, Fotografie, Jan-van-gent, Kinderkamer, Modern, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Slaapkamer, Valentijnsdag, Vogels, Wildernis (natuur), Wildlifefotografie en Woonkamer.
Francis Dost profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Francis Dost

Uren struinen in de natuur, genietend van rust en ruimte. Altijd op zoek naar mooie verhaaltjes die ik dan vertaal in mijn foto's. Vooral bij mijn macro foto's zijn die verhaaltjes goed zichtbaar. Ik laat graag de natuurlijke habitat van een vlinder of libel in mijn foto's op een creatieve en zachte manier zien. Dat is dan ook wat ik graag met mijn verhalende foto's wil overbrengen aan u als kijker. Even wegdromen in het verhaal. Met veel liefde breng ik onze mooie natuur in beeld. Mijn specialiteit is het fotograferen van onze mooie bossen. De stilte in het bos kan mij erg bekoren.
Mijn onvergetelijke reis naar Zimbabwe heeft ook prachtige beelden opgeleverd. In Mana Pools vind je nog ongerepte wildlife en een hele bijzondere sfeer. Deze sfeer heb ik kunnen vangen in een aantal wildlife foto's.
Met een aantal foto's heb ik meerdere prijzen gewonnen in grote fotowedstrijden. Erg fijn dat je werk door een onafhankelijke jury zo wordt gewaardeerd.
Mijn creativiteit kent geen grenzen en daarom houd ik mij ook graag bezig met beeldmanipulatie. Basis hiervoor zijn uiteraard mijn eigen foto's die ik combineer en waarbij ik ook achtergronden vervang. Hierdoor ontstaan er bijzondere en creatieve werken. Geweldig dat mijn werken aan vele muren een mooie sfeer kunnen toevoegen.
Toch niet helemaal wat je zoekt of heb je mijn werk elders gezien? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden: francisdost@home.nl

Alle werken van Francis Dost


Waarom je kiest voor Onvoorwaardelijke liefde van de mooie Jan-van-Genten. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Onvoorwaardelijke liefde van de mooie Jan-van-Genten. van Francis Dost

Koop dit digital art werk Onvoorwaardelijke liefde van de mooie Jan-van-Genten. van Francis Dost als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 216 328
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden