Oog in oog met een Schotse Hooglander

Oog in oog met een Schotse Hooglander van Mandy Bol

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Oog in oog met een Schotse Hooglander van Mandy Bol

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 523053
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 gratis verzending!

Omschrijving

Een schotse Hooglander in het prachtige Drentse landschap. Voorzichtig kom je dichterbij en opeens sta je in oog in oog met zo'n prachtig beest.

Dit werk wordt aangeboden door Mandy Bol

Mandy Bol profielfotoHallo, mijn naam is Mandy Bol. 
Ik ben 25 en woon samen met mijn vriend Dennis in Hoogeveen. Samen hebben we een hond, Nala. Nala is een Rottweiler en mijn beste fotomodel! :) In 2016 heb ik de opleiding diermanagement niveau 4 gehaald en nu ben ik werkzaam als cassière bij de Welkoop in Hoogeveen. Naast werk ben ik hobbyfotograaf en ik kan wel zeggen dat dat mijn passie is..

Al sinds ik kan mij herinneren, loop ik met een camera in mijn handen... Familie, vrienden en ook de katten moesten er aan geloven dat ze op de foto werden gezet. Elke vakantie ging de camera mee en genoot ik met volle teugen van de natuur en dat ik dat mocht vastleggen. Door de jaren heen heb ik veel verschillende camera's gehad en echt heel veel foto's gemaakt, maar dan ook echt heel veel.. Sinds november 2018 ben ik in bezit van de Panasonic Lumix GX80, een systeemcamera. Ik fotografeerde eerst alleen maar voor mijzelf, maar sinds kort word ik steeds vaker gevraagd om foto's te maken voor anderen. Dit vind ik heel bijzonder en had ik eerlijk gezegd nooit gedacht. Toch denk ik dat fotograferen altijd een hobby zal blijven, maar je weet maar nooit! Voor nu wil ik zoveel mogelijk mensen blij maken met mooie foto's van hun huisdier, kind of gezin. Want de dankbaarheid van mensen als ze blij zijn met een mooie foto, is voor mij het mooiste wat er is... 

Alle werken