Facebook pixel
Oorsprong

Oorsprong van Cynthia Jagtman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Oorsprong van Cynthia Jagtman thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 333633

Oorsprong van Cynthia Jagtman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Oorsprong van Cynthia Jagtman

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een krachtige ronde sierlijke vorm de oorsprong verbeeldend. Geen begin en geen einde, elke vorm gaat over in de volgende.
De vormen zijn organisch maar hebben ook een geometrisch karakter. Prachtige kleuren en kleurtinten. Sterk door het contrast met de zwarte en witte belijningen. en prachtig schilderij, laag over laag geschilderd waardoor de mooie doorgemengde kleurtinten zijn ontstaan. Een verhaal in vormen, kleuren en lijnen met mooie details. Een schilderij wat de fantasie prikkelt.

Over Cynthia Jagtman

Cynthia Jagtman profielfotoMijn schilderijen ontstaan door intuïtief vele lagen over elkaar te schilderen (meestal gewoon met mijn handen) waardoor onverwachte vormen, kleuren en lijnwerk ontstaan. Als ik voor het lege doek sta heb ik ook geen ander doel dan plezier hebben, los te laten, dappere beslissingen te nemen en naar mijn gevoel te luisteren. Het schilderij ontvouwt zich dan op een natuurlijke wijze. Maar is ook continu aan verandering onderhevig.Mijn inspiratie vind ik vooral in de natuur. Organische vormen als bladeren, veren, bloemen, takken, figuren en vogels zie je dan ook steeds terugkomen.

Alle werken