Oostvaardersplassen impressie van Hannie Kassenaar

Werkcode: 656 237 Kopieer de werkcode

Hannie Kassenaar profielfoto Mijn impressie van de Oostvaardersplassen. Een bijzonder stukje Nederland tussen Almere en Lelystad in Flevoland.
Een groot natuurgebied met rietvlaktes, ruige graslanden en waterplassen. De uitgezette Heckrunderen, Konikpaarden en Edelherten houden met hun gegraas de graslanden open.
Men probeert deze dieren op "volledig natuurlijke manier" te laten leven waarbij bijvoorbeeld kadavers niet worden opgeruimd maar overgelaten aan de aaseters zoals kraaien, raven en arenden. Bij voedseltekort wordt er niet bijgevoerd wat elk jaar weer tot felle discussie leidt.
Tegenwoordig wordt naar een nieuwe leefomgeving gezocht. Een deel van de populatie konikpaarden is verhuisd naar o.a. Wit-Rusland.

Dit werk wordt aangeboden door Hannie Kassenaar

Sfeervolle beelden maken is de stijl waar ik van hou. In mijn fotografie en schilderwerk is dat voornamelijk de natuur, altijd een onuitputtelijke inspiratiebron.
Het is kijken, waarnemen en associëren waarbij ik graag mijn foto's combineer en digitaal bewerk. Zo ontstaat er een nieuw beeld waar je langer naar kunt kijken.
Mijn schilderijen voer ik uit in verschillende verftechnieken. Veelal abstracte, minimalistische beelden met zeggingskracht waar je ogen over ronddwalen en steeds iets nieuws in te ontdekken valt.
Mijn werk heeft een eigen stijl dat uitnodigt er langer naar te kijken en ruimte laat voor eigen interpretatie.
https://hanniekassenaar.werkaandemuur.nl/nl

Meer weten over Hannie Kassenaar?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Truus
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
jan
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
hans hofmeijer
Nederland
4 / 5

het behang ziet er goed uit.
We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Rob
Nederland
5 / 5

Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Familie Lensink
Nederland
5 / 5

Helemaal top!
Wij hebben 3 kunstwerken besteld. We hadden ze voor een bepaalde datum nodig, en ze hebben er alles aan gedaan om op tijd te leveren en dat is gelukt! Heel fijn. Een compliment voor jullie team, voor de inzet, goede communicatie, maar ook voor het inpakken van de kunstwerken, dat een product zo goed wordt ingepakt zien we nog zelden en alles was in orde. We zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Agaath
Nederland
5 / 5

Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Angelique
Nederland
5 / 5

Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Oostvaardersplassen impressie van Hannie Kassenaar als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden