Op Losse Schroeven...

Op Losse Schroeven... van Caroline Lichthart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Op Losse Schroeven... van Caroline Lichthart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 132104
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!

Omschrijving

En spijkers met koppen... Om door een ringetje te halen.. Even aanhaken... Er zijn zoveel uitdrukkingen m.b.t. dit beeld!
Allemaal kleine kleurige onderdeeltjes zoals schroeven, pluggen, spijkers en haakjes. Een heerlijk zooi om het zo maar te zeggen. Desalniettemin enorm decoratief! Kleurrijk en echt even anders...!

Over Caroline Lichthart

Caroline Lichthart profielfotoMijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens. Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig. Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee fijne waardering mogen ontvangen van onder andere: The National Geographic FotoCommunity, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto, Viewbug en Pixoto. Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar! Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com en Facebook?

Alle werken