Op de huid gebakken zalm met witte asperges

van Wim Stolwerk

- Werkcode: 461759

Wim Stolwerk over Op de huid gebakken zalm met witte asperges

Studiofoto van een gerecht met op de huid gebakken zalm, gestoomde asperges, kleine trostomaatjes en gebakken krieltjes.
Op de huid gebakken zalm met witte asperges vind je in de categorieën Asperge, Cafés / Restaurants, Food, Fotografie, Hoofdgerecht, Krielaardappel, Studio (fotografie), Vissen, Zalmen, gebakken zalm en trostomaten.
Wim Stolwerk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wim Stolwerk

Lang gewerkt in de filmsector als directeur voor Paramount Pictures en Universal Studios, nu eigen productiebedrijf voor breed scala av-producties (en af en toe nog zakelijk adviserend). Het fotografisch portfolio omvat o.a. studiowerk, industriële beelden, food, natuur, wildlife, nationale en internationale stadsbeelden. Wim Stolwerk is o.a. lid van vereniging voor beroepsfotografen Dutch Professional Photographers (DuPho) en het Nikon Professional Network. Op de website https://www.mirrorimage.nl alsmede op https://www.instagram.com/mirrorimagephotographynl en https://www.facebook.com/MirrorImageNL staan uitgebreide portfolio's. Uiteraard zijn die foto's ook verkrijgbaar. Neem daarvoor even contact op met Wim Stolwerk.

Alle werken van Wim Stolwerk


Waarom je kiest voor Op de huid gebakken zalm met witte asperges op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Op de huid gebakken zalm met witte asperges van Wim Stolwerk

Koop de foto Op de huid gebakken zalm met witte asperges van Wim Stolwerk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 461759
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.