Op safari met familie olifanten van Joost Hogervorst

Werkcode: 367 981 Kopieer de werkcode

Joost Hogervorst profielfoto Kunst voor de kinderkamer van Joost Hogervorst.

Dit werk wordt aangeboden door Joost Hogervorst

Voorop staat dat ik lol heb in wat ik maak. Ik teken, ontwerp en fotografeer me een ongeluk en maak wat ik leuk vind. Er komt van alles tevoorschijn, ook omdat er van alles fout gaat. Dat is juist goed want dat levert vaak verrassende dingen op.

Steeds weer wat nieuws maken en verzinnen is eigenlijk niet zo handig qua herkenbaarheid van je werk. Maar ik moet er niet aan denken om elke keer wat herkenbaars te maken. Ik vind het maken en uitproberen ook belangrijker dan het verkopen van mijn werk. Toch wordt het wereldwijd verkocht, via o.a. All Posters, Overstock, Sears en Walmart. Dat gaat o.a. via agenten. Ik maak wat en zij verkopen het. Dat is een mooi avontuur. Voor een deel weet ik waar het verkocht wordt. Dat is leuk om te zien. Het gaat zelfs naar Australië, Mexico en Japan. Voor zover ik het heb kunnen nagaan is mijn werk in de VS in meer dan 40 staten verkocht. Ik heb ontdekt dat ik jazzposters heb verkocht in Brooklyn, the Bronx en New Orleans. Dat idee!;)

Heel af en toe exposeer ik. Verder wordt mijn werk getoond op beurzen door agenten. In New York, Las Vegas en Londen bijvoorbeeld. Dat is best een stoer idee.

Het leuke van Werk aan de muur is dat ik er ook aparte dingen kan plaatsen waarvan ik niet verwacht dat iemand er iets in ziet , maar die ik soms nog verkoop ook. Bovendien is het leuk om speciaal werk te maken voor de nieuwste trends op de site. Dat houdt je scherp en zo blijft het interessant.

Meer weten over Joost Hogervorst?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

annemarie
Nederland
5 / 5

Mooie foto en heel snel en goed bezorgd.
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Fredérique
Nederland
5 / 5

Topservice
Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Kim
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
monique
Nederland
5 / 5

FANTASTISCHE KWALITEIT
fijne service en prachtige kwaliteit! Aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Wil
Nederland
5 / 5

Niets op aan te merken!
Bestelling, mailcontacten, en levering waren bijzonder prettig. Dit is mijn eerste kennismaking met Werk aan de Muur en alles was 100% in orde.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Margoo
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Petra
Nederland
4.5 / 5

Helemaal top
Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Esther
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Jeroen
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Ans
Nederland
5 / 5

Het "werk" wordt netjes afgeleverd en men is meedenkend over het bestelde o.a. of de maatvoering klopt en het dan naar wens is!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Gerdie
Nederland
5 / 5

Geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Op safari met familie olifanten van Joost Hogervorst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 19 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
111,-100,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!