Opgraving / Ruïne van de Agora van Filippi / Φίλιπποι (Daton) - Griekenland

van ADLER & Co / Caj Kessler

- Werkcode: 814 999

ADLER & Co / Caj Kessler over Opgraving / Ruïne van de Agora van Filippi / Φίλιπποι (Daton) - Griekenland

Opgraving / ruïnes van de agora van
Philippi / Φίλιπποι (Daton) is een Thracische en Macedonische stad (362 v. Chr.) en vesting die door de Romeinen werd veroverd en uitgebreid. Het is de oudste christelijke gemeenschap van Europa en tevens UNESCO-werelderfgoed, en altijd een cultureel zowel als historisch bezoek waard.
Opgraving / Ruïne van de Agora van Filippi / Φίλιπποι (Daton) - Griekenland vind je in de categorieën Agora, Brief van Paulus aan de Filippenzen, Fotografie, Griekenland, Klassieke oudheid, Oude Griekenland, Oude Rome, Paulus (apostel), Philippi, Religie, Ruïne, UNESCO Werelderfgoed locaties en daton.
ADLER & Co / Caj Kessler profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door ADLER & Co / Caj Kessler

Al op jonge leeftijd was ik enthousiast over fotografie. In het begin fotografeerde ik met de goedkoopste camera's en vulde wat films. Toen ik daarna een reflexcamera cadeau kreeg, waren de foto's natuurlijk in klassen beter. De overstap naar een digitale spiegelreflexcamera was meer bedoeld voor professionele doeleinden om mooiere foto's te hebben van artikelen die direct op de PC te koop werden aangeboden. In deze jaren kreeg ik een bredere kijk op de objecten, die zich uiteindelijk ook deed gelden op landschapsfoto's. Fotografie is nog steeds een passie die ik voor mijn plezier beoefen zonder te streven naar perfectionisme. Mijn stijl is mijn stijl, die ook wel eens verandert en niet iedereen hoeft te behagen. Als ik met mijn foto's toch het een of ander kan inspireren maakt me dat des te blijer.

Alle werken van ADLER & Co / Caj Kessler


Waarom je kiest voor Opgraving / Ruïne van de Agora van Filippi / Φίλιπποι (Daton) - Griekenland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Opgraving / Ruïne van de Agora van Filippi / Φίλιπποι (Daton) - Griekenland van ADLER & Co / Caj Kessler

Koop de foto Opgraving / Ruïne van de Agora van Filippi / Φίλιπποι (Daton) - Griekenland van ADLER & Co / Caj Kessler op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814 999
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.