Oranje waterval - Duikende bultrug in Noorwegen

Oranje waterval - Duikende bultrug in Noorwegen van Koen Hoekemeijer

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 134139

Oranje waterval - Duikende bultrug in Noorwegen van Koen Hoekemeijer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

In het noorden van Noorwegen bevinden zich langs de kust en in de fjorden iedere winter enorme aantallen haring. Dit trekt orca's en walvissen aan die de haring met plezier opeten. In januari komt de zon hier voor het eerst weer net boven de horizon en dit zorgt voor prachtige kleuren. Deze bultrug was zo vriendelijk prachtig te duiken tegen deze kleurrijke achtergrond. Het water dat van de staart afloopt kleurt prachtig mee met de warme oranje achtergrond.

Over Koen Hoekemeijer

Woont in Amsterdam, maar is graag op reis en vertoeft het liefste op zee of ergens ver weg in de jungle. Favoriet zijn vooral wildlifefotografie met een grote passie voor walvissen en tijgers, alsook het fotograferen van mensen en het "leven". Kan uren wachten op dat ene shot, om vervolgens een dag later opnieuw te wachten op een beter shot. Heeft nog een zeer lange en uitgebreide to-do list van places to visit ;-)! Hartelijke bedankt voor uw interesse en wie weet hangt binnenkort een werk van mij bij u aan de muur.

Alle werken