Facebook pixel
Oud en Nieuw in Rotterdam

Oud en Nieuw in Rotterdam van Ton van Buuren

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Oud en Nieuw in Rotterdam van Ton van Buuren thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 187046

Oud en Nieuw in Rotterdam van Ton van Buuren

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Oud en Nieuw in Rotterdam van Ton van Buuren

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Als iets Rotterdam typeert is het wel het contrast tussen het oude en het nieuwe. In de havens worden de oude pakhuizen verbouwd tot appartementen, terwijl aan de overkant de fraaie , moderne architectuur verrijst waar Rotterdam inmiddels internationale roem vergaart. Het gebouw De Rotterdam steekt hoog in de blauwe lucht naast het oude pakhuis. Het opschift "warehousing" verwijst naar de oorspronkelijke functie van de oude bebouwing. Door er appartementen van te maken krijgen de voormalige pakhuizen een nieuw hart. Net als de stad Rotterdam zelf, dat de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog pas de laatste jaren te boven komt.

Over Ton van Buuren

Ton van Buuren profielfotoHet scheelde niet veel of ik had mij nooit met fotografie ingelaten. Mijn eerste camera was een Kodak Instamatic, met de grootste parallaxfout die je maar kon wensen! Ik had dus altijd foto's van mensen zonder hoofd. Er gingen van die cassettes in met 12 of 24 foto's, zwart/wit (dat was goedkoper dan kleur!). Ik kreeg daarbij de goede raad zuinig met dit materiaal om te gaan. Een foto werd pas genomen als ik zeker wist dat het de moeite waard was. Later, toen ik een spiegelreflex camera had, werden dat dia's (inderdaad, goedkoper!). Die moeten ook in één keer goed zijn, je kunt niets achteraf aanpassen. Dat heeft mij wel geholpen in mijn ontwikkeling als fotograaf. Nu doe ik alles uiteraard digitaal en elke foto wordt bewerkt.
Ik heb ervaring als bruidsfotograaf, maak portretten van mens (en dier), in kleur en zwart/wit. Maar, omdat ik eigenlijk altijd een camera bij me heb, fotografeer ik alles wat ik de moeite waard vind. Ik ga graag met een opdrachtgever op avontuur, om bijvoorbeeld een klassieke auto te fotograferen. Of ik maak productfoto's van de sieraden van een edelsmid.

Alle werken