Oude achtergevels van Tejo Coen

Werkcode: 41 334 Kopieer de werkcode

Tejo Coen profielfoto Tijdens een avondshoot aan de scheldeboorden in het Antwerpen ,wou ik ook even langs het nieuwe Justitiegebouw aan de Bolivarplaats . Onderweg daar naartoe zag ik deze achtergevels Het was zeker de moeite om mijn statief op te stellen en deze opname te maken . De kleuren en de sfeer bevielen me wel, maar toch vond ik dat er toch nog iets ontbrak. Ik besloot om er een meer dramatische lucht op te zetten, en heb ik er als blikvanger een lichtje laten branden in een van de kamers er er een mooie dame tegen het raam gezet die nu de foto volgens mij nog interessanter maakt.

Dit werk wordt aangeboden door Tejo Coen

Een korte introductie over mezelf : 26-02-1944 geboren in Merksem/ Antwerpen en wonende in een gezin met twee jongere zusjes, nu getrouwd en vader van 5 kinderen en grootvader van 8 kleinkinderen. Ik woon in Brecht bij Antwerpen.Mijn eerste kennismaking met de fotografie was toen ik als 12 jarige knaap mee in de donkere kamer van mijn nonkel Theo een beetje kon helpen met het spoelen en drogen van zijn foto's . Hij was fotograaf van beroep en had een kleine studio en een nog kleinere donkere kamer. Vele jaren later had ik mijn eigen goed uitgeruste doka . Ondertussen ben ik natuurlijk ook overgeschakeld naar de digitale fotografie.Door zelf vele jaren actief aan sport te doen is dit mijn favoriet onderwerp geworden. Maar zoals je kan zien komen ook andere onderwerpen aan bod .Ik ben zeker niet bang van mijn foto?s nadien grondig te bewerken met verschillende beeldbewerkings programma?s. Photoshop CC aangevuld met Nik Software en Topaz labs zijn voor mij onmisbaar. Maar de finishing touch doe ik steeds met het doordrukken en tegenhouden van delen in mijn foto?s zoals in mijn goede oude doka periode. Ik hou er ook van om meerdere foto?s te combineren en een nieuw eindresultaat te creëren.Ik wens iedereen veel kijkplezier en indien je meer van mijn werk wil zien neem gerust een kijkje op https://www.tejocoen.wix.com/photography

Meer weten over Tejo Coen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Lutgarde
Nederland
5 / 5

Perfecte service, levering zelfs 1 dag vroeger dan voorzien!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Theo
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
Geniet er elke dag van

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Hieke
Nederland
4 / 5

Leuk om weg te geven
Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Marjolein
Nederland
5 / 5

Goede service/contact/levering
De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Danielle
Nederland
5 / 5

superrrr !!!
mooi kwaliteit, snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2021
Jan
Nederland
5 / 5

Mooie duidelijke website. Prettig contact, wordt direct op mail gereageerd. I.v.m. verjaardag, snelle levering, en precies volgens afspraak geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Charles
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Marcel
Nederland
5 / 5

Super!
Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Marco
Nederland
4.5 / 5

Geweldig goed geregeld allemaal.??
Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Gerda
Nederland
5 / 5

Zeer vriendelijke en snelle service, het eindresultaat van het werk dat voor ons gemaakt is, is geweldig, we zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Oude achtergevels van Tejo Coen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden