Oude kaart van de vestingstad Coevorden van omstreeks 1710.

Oude kaart van de vestingstad Coevorden van omstreeks 1710. van Gert Hilbink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Oude kaart van de vestingstad Coevorden van omstreeks 1710.

van Gert Hilbink

Oude kaart van de vestingstad Coevorden van omstreeks 1710. van Gert Hilbink

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 756186
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101 gratis verzending!

Omschrijving

Oude kaart van de vestingstad Coevorden van omstreeks 1710. De kaart is destijds met de hand ingekleurd. De kaart is een legale kopie van het origineel dat te bezichtigen is in het Rijksmuseum te Amsterdam.
Wil je nog eens kijken naar andere foto’s uit mijn shop? Kijk dan op https://www.werkaandemuur.nl/index/shop/nl/Gert-Hilbink/shop/27125
Heb je nog vragen over een foto kan je me mailen naar hilbinkmeijer@ziggo.nl

Dit werk wordt aangeboden door Gert Hilbink

Gert Hilbink profielfotoHallo, leuk dat je in mijn shop een kijkje neemt. Mijn naam is dus Gert Hilbink, woon in Coevorden. Het fotograferen doe ik al sinds mijn 13e jaar, geïnspireerd door een biologieleraar op de toenmalige U.L.O. school in Coevorden. Over het algemeen fotografeer ik vooral natuur maar vind eigenlijk alles wat kan vliegen ook zeer interessant en ben dan ook vaak bij vliegshows te vinden. Als je vragen mocht hebben over mijn werk is het mogelijk contact op te nemen met mij via email hilbinkmeijer@ziggo.nl Mocht je een werk willen bestellen kan dat via deze site van Werk Aan De Muur.

Alle werken