Oude muur van een restaurant met raamkozijn en zonneluiken in zuid Frankrijk

van Fotografie Arthur van Leeuwen

- Werkcode: 547335

Fotografie Arthur van Leeuwen over Oude muur van een restaurant met raamkozijn en zonneluiken in zuid Frankrijk

In een oude muur zit dit venster met Franse raamluiken die een beetje begroeid zijn met wilde wingerd. Op het doek boven het raam staat "restaurant" in een mooi lettertype.
De foto heb ik in een vierkant formaat gemaakt, om juist het onderwerp goed in beeld te krijgen, maar ook om de nostalgie te benadrukken.
Oude muur van een restaurant met raamkozijn en zonneluiken in zuid Frankrijk vind je in de categorieën Architectuur, Cafés / Restaurants, Cultuur, Fotografie, Franse raamluiken, Muur (bouwsel), Nostalgie, Ouder, Typisch zuid Frankrijk, Venster (muur), Wilde wingerd en raamluiken.
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor Oude muur van een restaurant met raamkozijn en zonneluiken in zuid Frankrijk op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Oude muur van een restaurant met raamkozijn en zonneluiken in zuid Frankrijk van Fotografie Arthur van Leeuwen

Koop de foto Oude muur van een restaurant met raamkozijn en zonneluiken in zuid Frankrijk van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 547335
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
165 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.