Stilgelegde tramremise in de Berlijnse wijk Pankow van Silva Wischeropp

Werkcode: 354 273 Kopieer de werkcode

Silva Wischeropp profielfoto Deze foto werd genomen in de bekende en populaire Berlijnse wijk PANKOW en toont een oude, nu in onbruik geraakte tramremise met een oude tramhalte in zwart-wit. Deze foto werd genomen met de Nikon D90.
De grafische, abstracte omzetting naar het klassieke zwart-wit geeft het beeldmotief een elegante, tijdloze sfeer.

Als Station III van de Grote Berlijnse Tramlijn werd de remise aan de Kaiser-Wilhelm-Straße Dietzgenstraße/hoek Schillerstraße op 26 mei 1901 geopend voor elektrisch gebruik. Er was plaats voor 190 treinstellen en zijspannen. Naast de voertuighal met werkplaats en sporen 1-19 omvatte het gebouwencomplex ook een administratiegebouw met appartementen voor de beheerder van het depot en de hoofdslotenmaker.
Er bestond al sinds 1892 een paardenspoorlijn van het stadhuis van Berlijn naar de huidige Ossietzkyplatz.
Met de bouw van de nieuwe remise werd het spoornetwerk tegelijkertijd uitgebreid.
De remise, gebouwd in 1901, heeft een aantal jaren braak gelegen omdat de filigrane maar onder monumentenzorg vallende toegangspoorten te smal zijn voor de moderne trams die nu door BVG worden gebruikt.

Dit werk wordt aangeboden door Silva Wischeropp

Silva Wischeropp werd geboren in de Hanzestad Wismar in de voormalige DDR. Tegenwoordig woont en werkt ze in Berlijn. Ze is een ervaren en gepassioneerde reisfotograaf met een brede interesse voor portretten, het straatleven, documentaires, reizen, toerisme, landschap en natuur. Ze staat ook bekend om haar fotografie op het gebied van architectuur en mode. Sinds 2016 omvat haar nieuwe repertoire surrealistische digitale fotocollages. Ze staat al 20 jaar bekend als creatief fotografisch kunstenaar in binnen- en buitenland. Haar werken zijn op grote schaal gepubliceerd en tentoongesteld. "Het fotografische beeldproces vertegenwoordigt mijn persoonlijke werkveld en creatie. Het betekent omgaan met visuele werelden, politiek, menselijke behoeften en gevoeligheden. De camera verruimt mijn blikveld om die andere realiteit te ontmoeten. Fotografie maakt me gelukkig, schept vreugde, doorbreekt grenzen, opent nieuwe deuren, verbreedt horizonten. De camera leert me zien, mijn blik scherpen, momenten vastleggen, vluchtige momenten waarnemen die voor anderen niet zichtbaar zijn. Ik ben een creatief persoon, een beeldmaker die uit zichzelf put, weinig kopieert en haar eigen beeldtaal ontwikkelt. Zo beweeg ik me tussen de polen, bereik ik verschillende vaste punten, kijk ik achter de schermen. Uit wat al duizend keer bestaat, slaag ik erin iets unieks tevoorschijn te halen, unieke beeldmomenten."

Meer weten over Silva Wischeropp?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Maeike
    Nederland
    5 / 5

    Service & prachtwerk
    Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    Tiny
    Nederland
    4 / 5

    Super!
    Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Jennie Nieuwenhuis
    Nederland
    4.5 / 5

    In alle opzichten heel tevreden
    Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Marja Wouters
    Nederland
    5 / 5

    Heeeeel mooi
    Heeeeel mooi

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Jules
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
    Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    kobus heemskerk
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Rein Veen
    Nederland
    5 / 5

    Super
    Heel mooi schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Antoine
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed meegedacht, snelle levering en prima materiaal

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Gerard W.
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
    E
    Nederland
    5 / 5

    Supersnel!
    Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Anja
    Nederland
    5 / 5

    Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
    Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Stilgelegde tramremise in de Berlijnse wijk Pankow van Silva Wischeropp op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden