Oude spoorlijn €œBorkense Baan€ in de gemeente Winterswijk ge

Oude spoorlijn €œBorkense Baan€ in de gemeente Winterswijk ge van Tonko Oosterink

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Oude spoorlijn €œBorkense Baan€ in de gemeente Winterswijk ge van Tonko Oosterink

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 202850
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
78 gratis verzending!

Omschrijving

Oude spoorlijn €Borkense Baan€ nabij de Duitse grens in de gemeente Winterswijk. Vroeger liep hier een spoorlijn van Winterswijk naar Borken in Duitsland. In 1989 werd het terrein van de Nederlandse Spoorwegen overgedragen aan Natuurmonumenten. Nu neemt de natuur langzaam de voormalige spoorbaan weer over. De flora en fauna is erg bijzonder in dit beschermde natuurgebied. Vooral de zandhagedis komt voor tussen de stenen van het oude spoorcunet.

Over Tonko Oosterink

Tonko Oosterink profielfotoIn mijn studententijd geïnteresseerd geraakt in fotografie en begonnen in het analoge tijdperk met als specialiteit zwart/wit fotografie. Ten tijde van de introductie van de eerste digitale camera's een tijd gestopt onder het mom van "nu kan iedereen fotograferen".
Na de constatering dat deze uitspraak niet op waarheid berust sinds enige jaren mijn oude passie in digitale vorm weer opgepakt. Als Achterhoekse fotograaf houd ik mij vooral bezig met het fotograferen van natuur en cultuur in mijn directe leefomgeving. Het optimaal gebruik proberen te maken van het natuurlijke aanwezige licht speelt hierbij een grote rol. Naast deze natuur en cultuur richting fotografeer ik ook graag portretten.
Een klein deel van mijn werk is te zien op https://www.werkaandemuur.nl

Alle werken