Oude stad Utrecht

Oude stad Utrecht van Jan van der Knaap

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Oude stad Utrecht

van Jan van der Knaap

Oude stad Utrecht van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 288016

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 gratis verzending!

Omschrijving

Een deel van de binnenstad van Utrecht direct achter Hoog Catharijne. Te zien is Voor Clarenburg, dat uitloopt naar het kruispunt van de Lange Elisabethstraat (links), de Steenweg( rechts) en de Bakkerstraat. Ik maakte deze foto vanaf het balkon van het Mirliton Theater in Hoog Catharijne, tijdens een van de zeldzame openingen van het theater. Aangezien het Mirliton theater binnen afzienbare tijd zal worden afgebroken, is het waarschijnlijk dat dit beeld vanaf dit perspectief niet meer mogelijk wordt. Rechts is de Domtoren te zien en de toren van de Buurkerk aan de Steenweg.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken