Oudegracht gezien vanaf de Gaardbrug in Utrecht (2)

van Donker Utrecht

- Werkcode: 44 546

Donker Utrecht over Oudegracht gezien vanaf de Gaardbrug in Utrecht (2)

De ongeveer twee kilometer lange Oudegracht doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Aan de noordoostzijde van de Gaardbrug bevinden zich de Lichte en Donkere Gaard. Deze straatnamen zijn ontleend aan de boomgaard van de Utrechtse bisschop die hier in de middeleeuwen lag.

In MAGAZIJN "de VLIJT" zit nu de sieradenwinkel Culture Mix, met de ingang aan de Lijnmarkt.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 8 december 2012.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

Op www.facebook.com/donkerutrecht plaats ik iedere dag een nieuwe foto. Zie je daar een foto die je graag aan je muur wilt maar niet in de Werk aan de Muur shop staat? Mail dan even naar info@donkerutrecht.nl of bericht me via facebook.

DONKER UTRECHT IN UW BEDRIJF?

www.werkaandemuur.nl/donkerutrecht
Oudegracht gezien vanaf de Gaardbrug in Utrecht (2) vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Donker Utrecht, Fotografie, Lichte en Donkere Gaard, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Oudegracht, Urban / Street en Utrecht.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oudegracht gezien vanaf de Gaardbrug in Utrecht (2) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oudegracht gezien vanaf de Gaardbrug in Utrecht (2) van Donker Utrecht

Koop de foto Oudegracht gezien vanaf de Gaardbrug in Utrecht (2) van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 44 546
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden