Oudegracht in Utrecht met Weesbrug

Oudegracht in Utrecht met Weesbrug van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Oudegracht in Utrecht met Weesbrug van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 103132
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
149 gratis verzending!

Omschrijving

Oudegracht met Weesbrug. Ter hoogte van de oude locatie van Tivoli. Tivoli Oudegracht is inmiddels verhuisd naar TivoliVredenburg. De Weesbrug was vaak bezaaid met fietsen van bezoekers aan Tivoli Oudegracht.

Deze foto is gemaakt in de avondschemering van 29 mei 2014. Op twee dagen voor de definitieve sluiting van Tivoli Oudegracht.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht profielfotoDonker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Andere Donker Utrecht producten (waaronder kalenders, legpuzzels, ansichtkaarten en kadobonnen) vind je op DONKERUTRECHT.NL

Alle werken