Oudste Tankstation van Nederland.

van Eus Driessen

- Werkcode: 920 557

Eus Driessen over Oudste Tankstation van Nederland.

Tankstation Keulsepoort is het oudste tankstation van Nederland en dateert uit 1933. Het werd gebouwd als Servicestation voor The American Petroleum Company.
De bouw was indertijd revolutionair en hypermodern te noemen. Het is een voorbeeld van het Nieuwe Bouwen uit de tijd tussen 1920 en 1940 en herinnerd aan Amerikaanse roadmovies.
Het tankstation speelde voor Venlo een hoofdrol in de Rally van Monte Carlo vóór 1940, toen daar een tussenstop was.
Oudste Tankstation van Nederland. vind je in de categorieën American Petroleum Company, Avondfotografie, Fotografie, High dynamic range rendering, Keulsepoort (Venlo), Limburg, Nederland, Nieuwe Bouwen, Rally van Monte Carlo, Tankstation, Venlo (stad) en oudste.
Eus Driessen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eus Driessen

Passie voor fotografie in alle vormen. Van verlaten gebouwen tot landschap, van nachtfotografie tot concert-fotografie. Door het fotograferen van verlaten gebouwen wil ik de mensen meenemen naar de verborgen wereld achter muren waar de natuur langzaam het gebouw weer terug neemt. En nu kunnen deze foto's ook aan jou muur hangen.

Alle werken van Eus Driessen


Meer weten over Eus Driessen?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Oudste Tankstation van Nederland. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Oudste Tankstation van Nederland. van Eus Driessen

Koop de foto Oudste Tankstation van Nederland. van Eus Driessen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 920 557
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden