Outback Australië, zonsopkomst

van Photo Henk van Dijk

- Werkcode: 628 670

Photo Henk van Dijk over Outback Australië, zonsopkomst

Deze prachtige kleurrijke zonsopkomst was in de outback van Australië. Karakteristieke brede oude boom met daarachter de rijzende zon.

Australië, mijn favoriete vakantiebestemming, jammer dat het zo ver weg is! Deze foto is genomen op onze huwelijksreis van Perth naar Darwin in de zomer van 2019. Met een 4-wiel aangedreven Toyota Landcruiser ingericht om te kamperen met daktent, echt een super ervaring!

Benieuwd naar het digitale schilderij hiervan, kijk naar werknummer 913229, of kijk eens naar de andere versie, werknummer 628671
Outback Australië, zonsopkomst vind je in de categorieën Australië, Boerderij, Bomen, Fotografie, Landschappen, Natuurfotografie, Outback, Silhouet, Woestijn, Zand, Zomer, Zon en Zonsopkomst.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Outback Australië, zonsopkomst op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Outback Australië, zonsopkomst van Photo Henk van Dijk

Koop de foto Outback Australië, zonsopkomst van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 628 670
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
109 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.