POPPIES (gezien bij vtwonen)

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur

van db Waterman

- Werkcode: 592 231

db Waterman over POPPIES (gezien bij vtwonen)

(Gezien bij VTwonen, weer verliefd op je huis )
Het originele werk, een collage op papier, is een prijswinnend kunstwerk tijdens een collage expositie in Frankrijk, 2019.Een meisje vermaakt zich met haar springtouw op een warme zomerdag, in een zomer landschap vol klaprozen. Een retro beeld van een spelend kind. Iets wat vroeger heel gewoon was, maar nu nog zelden te zien is.
Ik gebruik foto's, papier, acrylverf, pastelkrijt, houtskool, inkt en potlood in mijn werken.
Ik hou van het uiterlijk van verweerde muren, bedekt met afbladderende verf en oude posters. Het is een inspiratiebron voor mijn kunstwerken. Mijn schilderijen onderzoeken de dissonantie tussen oude materialen en nieuwe materialen, op de mooiste manier verweven die dromerige en melancholische beelden kunnen creëren.
Origineel werk, collage op papier.
Gebruikte materialen:
papier, foto, acryl, lijm, vernis
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor POPPIES (gezien bij vtwonen) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

POPPIES (gezien bij vtwonen) van db Waterman

Koop de bestseller illustratie POPPIES (gezien bij vtwonen) van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur
Werkcode: 592 231
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
208,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden