PORTO

PORTO van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • PORTO  van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 33357

PORTO van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
PORTO  van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Porto gezien vanaf de zuidoever. De avond is gevallen over rivier Douro in de Portugese havenstad in het noord-westen van het land. De beroemde Luis I-brug (Portugees Ponte Dom Luís I) is mooi verlicht. De bebouwing op de noordoever van de rivier vormt, na Lissabon, de op één na grootste stad van Portugal. Vroeger heette de stad Cale en later Portucale, waar de landsnaam van is afgeleid. Porto is natuurlijk bekend als herkomstplaats van de port, wijn die in Vila Nova de Gaia (waar de camera staat) wordt gelagerd en van hieruit over werkelijk de hele wereld wordt geëxporteerd. [EOS1d|1/3,2s + 22mm|f2,8]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken